Stadsmuren
Boerderij

Let op: de muren van het Huis, is al lang liggen rotten zullen in hun oude glorie dankzij terug te gaan naar een schoonmaakbeurt project door de gemeente dat van plan is om duiven en struiken te verwijderen, maar ook om weg te denken aan de Toren-Vito Pizzo Pelosini, lang geleden verlaten .

Boerderij is een oude versterkte dorp in het traditionele systeem van de laat-middeleeuwse dorpjes frank. De muren gebouwd in 1293 nog steeds omringt en beschermt de stad. In de veertiende eeuw de structuur werd gewijzigd en versterkt. In 1385 was er een toename van de muur via de goedkeuring van een Continuous Ghibellijnen stijl kantelen en de verdeling van de omtrek van de muren tussen de 12 torens, gebouwd van baksteen, behalve in de verdediging van de twee poorten in de stad die werden vijfhoekige en hoger dan de hoogte van 4 meter mura.Avvenne ook de opening van de Parade Ground in het zuid-westen van het dorp, waar hij bouwde ook het fort, op een locatie dicht bij Pisa, waaruit afhankelijk House.
De boogschutter van baksteen, de gebieden waar ze waren op de soldaten tijdens de gevechten, zodat op regelmatige tijdstippen ongeveer twee meter boven de grond. De stof muur toont de verschillende fasen gekenmerkt door het gebruik van verschillende materialen: de wratten voor de eerste band, gemengde materiaal voor de tweede en derde band. Het skelet is niet gemaakt in rijen met een heleboel, maar het metselwerk stenen nog niet klaar. Hij de muren afgesloten met een loopbrug jutting intern en met vierkante kantelen platte steen. Latere periode zijn de achterpoortjes gebruikt voor de dubbele verzonken bommenwerper. Een grote gracht midden de gehele omtrek muur, en waren de enige twee poorten geplaatst op Corso Matteotti van vandaag: Porta Fiorentina en Porta Pisana, zowel gesloopt na 1889. De muur is nu gefragmenteerd te wijten aan de stedelijke transformaties die zich tussen de late negentiende en vroege twintigste eeuw, toen het werd verstrekt aan sloop, dus de bevestiging van het meubilair.